Leeftijd bevestiging

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Hoogveldstraat 5
6002 BS Weert
0495 540665
info@vanderfeesten.nl
  • Betaalbaar
  • Snelle en goede service
  • Binnen 3 werkdagen in huis

Werkwijze

Hoe kan ik bestellen?


U kunt uw favoriete wijn bestellen via onze website. U zoekt uw favoriete wijn en klikt op de button bestellen. Als u de wijnen hebt gevonden die u wilt bestellen klikt u op afronden aankoop. Hierna dient u uw gegevens in te vullen. De eerst volgende keer dat u weer besteld hoeft u alleen uw e-mail adres & wachtwoord in te vullen. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld maakt u een keuze om te betalen.

Kan ik een bestelling annuleren?

Ja in principe kan dat, maar alleen op dezelfde dag als dat u hebt besteld. Doe dit dan wel telefonisch en niet via de site. Vanderfeestenwijnen bepaalt op dat moment of de annulering nog mogelijk is.

Mag ik de bestelling retourneren?

Ja dat mag, maar wel binnen 7 dagen. De dozen moeten ongeopend zijn en eerst, binnen 2 dagen na levering, via de mail of telefonisch aangemeld zijn.

Geldt er een minimum bedrag?

Nee, er geldt geen minimum bedrag, we leveren vanaf 1 doos. Wel besteld u altijd een veelvoud van 6 flessen.

Waarom moet ik mijn gegevens invullen?

We hebben uw gegevens nodig om de bestelde wijnen bij u af te kunnen leveren. U gegevens worden opgeslagen zodat u een volgende keer alleen uw e-mail adres & wachtwoord in hoeft te vullen. Uw gegevens zijn absoluut veilig bij Vanderfeestenwijnen. Wij zullen uw persoonlijke  gegevens nooit aan derden verstrekken.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen via I-deal, met uw credit card en met een bankoverschrijving. Op het moment dat wij het geld hebben ontvangen kunnen wij de bestelling gaan verwerken en zal deze binnen 5 werkdagen geleverd worden.

Hoe gaat het leveren?

Wij streven erna om binnen 5 werkdagen uw bestelde wijnen te leveren. Dit termijn gaat in op het moment dat uw betaling bij ons binnen is.

Wat zijn de leveringskosten?

De leveringskosten zijn € 8,95 per zending.