Leeftijd bevestiging

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Hoogveldstraat 5
6002 BS Weert
0495 540665
info@vanderfeesten.nl
  • Betaalbaar
  • Snelle en goede service
  • Binnen 3 werkdagen in huis

De slijterij

In onze slijterij vindt u een breed assortiment aan dranken. Naast wijnen van allerlei soorten en klasse kunt u bij ons terecht voor sterke dranken, bieren en ook frisdrank.


Wijnen

U vindt bij ons een breed scala aan wijnen uit alle windstreken, van Zuid Amerika tot Griekenland en via Zuid Afrika naar Australië. Iedere maand hebben één of meerdere wijnen in de actie in onze slijterij. Deze acties hoeven niet per sé synchroon te lopen met de aanbiedingen op deze website. Wilt u op de hoogte blijven van alle acties in onze slijterij, kijk dan op de website van Van der Feesten Dranken en Party-rent.


slijterijSpeciaalbieren

Ons speciaalbieren assortiment is recent enorm uitgebreid. Van 'Affligem' tot 'de Zeezuiper' van licht tot hevig zwaar. Of het nou Belgisch, Nederlands of Duits bier is, smaken doet het zeker!
Loop eens binnen en bewonder de grote collectie speciaalbieren. Of neem alvast een kijkje op het compleet overzicht van de speciaalbieren op de website van Vanderfeesten Dranken en Party-rent. 


Sterke dranken

Ook sterke dranken van allerlei soort zijn bij ons verkrijgbaar. Vele soorten whisky, vodka, likeur, sherry, jenever etc. Kijk op de website van Van der Feesten Dranken en Party-rent voor de maandelijkse aanbiedingen.


Verhuur service

Op die website kunt u ook terecht voor het huren van bijvoorbeeld een biertap, tafels en stoelen, porcelein en glaswerk en eigenlijk alles wat u nodig heeft voor het bouwen van een feest.

 


Locatie:
Hoogveldstraat 5
6002 BS, Weert (Boshoven)
0495 540665
www.vanderfeesten.nl