Leeftijd bevestiging

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. De gegevens die u invult op deze website zullen worden gecontroleerd.

Sorry, wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar en ouder

Hoogveldstraat 5
6002 BS Weert
0495 540665
info@vanderfeesten.nl
  • Betaalbaar
  • Snelle en goede service
  • Binnen 3 werkdagen in huis

Over ons

John Vanderfeesten Dranken en Party-Rent is een begrip in de regio Weert in Midden-Limburg. Grootvader Govert Vanderfeesten afkomstig uit België startte in 1910 in Weert een bierbottelarij. Vlak voor de tweede wereldoorlog, in 1938, nam Giel Vanderfeesten de drankenhandel van zijn vader Govert over. Ook begon Giel een fabriekje in het produceren van frisdranken onder het merk Ekla Frisdranken.

In de 60-70 jaren namen Fred en John Vanderfeesten het bedrijf over van Giel. In 1977 stapte Fred eruit en John ging alleen met zijn echtgenote Truus verder. Er werd verhuisd van een kippenschuur in Swartbroek naar het huidige pand op Boshoven. Daar werd ook gestart met een grote slijterij. Aan deze activiteiten werd in 80-jaren een verhuurbedrijf toegevoegd zodat het bedrijf bestond uit 3 peilers nl. de drankengroothandel, de slijterij en het verhuurbedrijf.

In 2001 heeft Guido Vanderfeesten het bedrijf overgenomen en hij voert de directie samen met zijn echtgenote Marianne: In de slijterij voeren wij een breed en diep wijnassortiment. De wijnen worden betrokken bij een aantal wijnleveranciers, waardoor de keuze uiterst divers is. Van de bekende huiswijnen tot exclusieve kaartwijnen, van mousserende wijnen tot dessertwijnen en port. Wij willen u graag mee laten genieten van ons uitgebreide assortiment. Niet alle wijnen uit onze winkel zijn op deze site te koop. Als u de mogelijkheid heeft, loopt u gerust eens binnen in onze slijterij!